Casa & gradina

Toamna aceasta, meșterii sibieni de la PEFOC ne prezintă conceptul de încălzire exterioară pentru terase și grădini

“Noi facem tot, tu pui pe foc!” nu este doar un simplu slogan, ci mai degrabă o promisiune certă a peste două decenii de activitate neîntreruptă și grijă pentru clasicul șemineu lemne, dar și a încălzirii a cât mai multor case din România cu soluții termice premium, la prețuri surprinzător de accesibile, astfel încât clienții noștri, să își poată permite performanța termică la un cost bun.

Catalogul de produse PEFOC cuprinde și soluții gândite pentru economie și protecția mediului înconjurător. Tocmai de aceea, în acest articol vor fi prezentate o serie mai puțin cunoscută de șeminee și modele de vatra de foc pentru terasă și grădină, perfecte pentru nevoile locuințelor moderne sau afacerilor care pun preț pe calitate și design excepțional.

Încălzitoarele de terasă pe gaz

Aceste dispozitive termice pentru exterior au devenit foarte în vogă în ultimii ani și chiar mai populare în timpul pandemiei. Un încălzitor de terasă pe gaz este prevăzut cu dublu rol: înfrumusețează spațiul exterior din spatele casei, de pe terasă, din grădină sau foișor, ori de pe terasele și tavernele restaurantelor, încălzind atmosfera serilor reci de toamnă.

Fiecare astfel de dispozitiv funcționează cu alimentare de propan-butan sau propan pur, la butelie. Este un dispozitiv termic pe gaz pentru exterior, folosit în aer liber, sigur și foarte estetic, prevăzut cu flacără reală, adică foc adevărat! De forme și dimensiuni diferite, în culori variate și modele pentru fiecare preferință, un încălzitor pe gaz este ceea ce ai nevoie pentru a aduce un plus de stil curții sau grădinii tale!

Vetrele de exterior

Nimic nu se compară cu focul creat de arderea lemnelor – asta îți va spune un iubitor al focului. Astfel, pentru un decor deosebit în grădina din spatele casei, îți oferim și o gamă de vetre de foc, ideale pentru încălzirea serilor petrecute în compania prietenilor sau a musafirilor de acasă. Confecționate din materiale de calitate superioară, un astfel de “fire pit” se asamblează rapid și facil, tot ce trebuie să faci este să pui câteva lemne în vatra, pe care să le aprinzi și să vă bucurați de jocul flăcărilor!

Tratează serile de primăvară, vară sau toamnă, ca un expert: folosește aceste focare de lemne de exterior, astfel vei proteja gazonul din grădină sau pardoseala terasei, de ardere sau deteriorare!

Bioșemineele de exterior

O gamă foarte accesibilă ca preț este reprezentată și de soluțiile tip biosemineu pentru exterior. Disponibile în diferite dimensiuni, forme, culori și stiluri, aceste bioșeminee decorative ard cu flacără adevărată și îți înfrumusețează balconul, terasa, grădina sau curtea în serile petrecute în aer liber, în jurul casei.

Pe lângă comercializarea arhicunoscutelor șeminee pe lemne, dar și a unei game întregi de dispozitive termice alternative, preum sobe rustice sau moderne, soluții premium de cos de fum inox, șeminee decorative electrice, grătare economice sau premium, specialiștii de la PEFOC, oferă la cerere, și servicii de construcție, montaj, instalare, verificare, curățare și întreținere dispozitive termice, prin echipe locale de parteneri răspândite pe întreg teritoriul țării.

Astfel, vei avea acces la servicii complete pentru căldura și confortul total al locuinței sau afacerii tale, oriunde în țară, cu livrare gratuită și promptă, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii tale!