Casa & gradina

Desfășoară-te într-o atmosferă de vis la un preț accesibil cu șemineul electric!

Când discutăm despre seminee electrice în stilul PEFOC, avantajele majore pe care le puteți experimenta includ tehnologia de ultimă generație, calitatea premium, un design spectaculos și funcționalitatea, toate la un preț incredibil de accesibil! Meseriașii din Sibiu cu peste 20 de ani de experiență în industria soluțiilor termice alternative din România, vă prezintă o gamă de șeminee electrice 3D echipate cu telecomandă și panou de control inteligent pentru personalizarea setărilor în funcție de preferințele fiecărui client.

Astfel, șemineul electric devine alegerea perfectă pentru decor și încălzire suplimentară, împrumutând designul și ambianța intimă caracteristice șemineelor clasice pe lemne. Modelele electrice 3D integrează cu succes tehnologia avansată cu un consum redus de energie și un design exclusivist, aducând eleganța, confortul și căldura asociate cu șemineele tradiționale chiar și în spațiile limitate ale apartamentelor de bloc, unde montarea unei soluții de încălzire clasice ar fi fost dificilă din cauza spațiului redus și a restricțiilor legale.

Partenerii noștri de la PEFOC își doresc să economisiți bani și să vă bucurați totodată de designul atrăgător al acestor șeminee, dotate cu tehnologie 3D LED încorporată, care asigură o reducere semnificativă a consumului de energie. Beneficiați de o atmosferă plăcută care conferă personalitate locuinței dumneavoastră, fără a vă îngrijora de factura de energie electrică.

Pentru o experiență autentică, șemineele electrice 3D sunt echipate cu tehnologie de reglare a luminozității și a vitezei de propagare a flăcărilor simulate, personalizabile în funcție de preferințele fiecărui client. Ca să reproduceți și mai mult ambianța unui șemineu pe lemne veritabil, puteti monta în apropierea acestuia un suport lemne de foc pentru un decor de efect.

Încălzirea cu termostat și afișajul numeric al temperaturii vă oferă control total asupra șemineului. Modelele electrice funcționează fără necesitatea unui coș de fum, putând fi utilizate și doar în scop decorativ, cu funcția de căldură oprită, ceea ce reduce consumul de energie la nivelul unui singur bec economic cu LED!

Cu peste 100 de combinații și efecte ale flăcării virtuale, puteți configura atmosfera dorită în locuința dumneavoastră. Timer-ul permite oprirea automată a focului exact la momentul dorit de proprietar, iar toate opțiunile sunt afișate pe un display digital special, care se aprinde și se stinge după 5 secunde.

Din punct de vedere al prețurilor, site-ul oficial www.pefoc.ro este locul unde găsiți reduceri mari și oferte speciale pentru diverse tipuri de șeminee, de la cele pe lemne clasice la cele moderne, termoșeminee conectabile la sistemul de încălzire al casei, sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare pentru șemineu, gratare, burlane și multe alte accesorii pentru proiectul dumneavoastră termic.

Stocurile sunt mereu actualizate, asigurându-se că fiecare român își poate permite un dispozitiv termic de calitate superioară, în condiții de achiziție transparente și oneste, fără clauze ascunse, intermediari sau adaosuri de prețuri exorbitante.

Cu ajutorul echipelor de montaj alcătuite din profesioniști cu experiență, se instalează anual peste 150 de modele de șeminee și coșuri de fum în întreaga țară, folosind exclusiv materiale de calitate, care beneficiază de garanție extinsă până la 5 ani pentru șeminee și 30 de ani pentru coșurile de fum, alături de transport gratuit de la showroom direct la dumneavoastră acasă!